nice

Ett tag sedan sist- igen, har väl inte haft det jätte busy, men varje gång jag haar börjat skriva har jag blivit avbruten av Prinsen, inte helt oväntat. Antingen skall han hoppa upp och bita en i knäna, eller så slickar han ens fötter så mycket att man skrattar sig till döds eller så måste han helt enkelt bajsa och kissa. Just nu ligger han dock och sover vid mina fötter i den konstigaste yoga-ställningen jag har sett på länge och på TV går det enbart en indisk film som jag inte måste se.

 image48

Helgen som varit var en riktig toppen helg. Camilla var på besök och lördagen var en riktigt skön slappe-dag med mycket snack, skratt och chips. Vi såg dessutom en helt-okey-film vid namn Linas kvällsbok. Snyggt foto och roliga kommentarer men så mycket mer var det väl inte. Men sen  kom söndagen som var allt annat än sådär. Först var det Stockholmo och Irenes mammas underbara och fräcka lägenhet sen var det italiensk restaurang och öl på ett riktigt hak, där jag faktiskt käkat lunch med mina föräldrar förra hösten. Sen kom la grand finale- Smashing Pumpkins. Dessa idols- som jag och Camilla avgudade som tonåringar och fortfarande älskar. Väl på cirkus var det öl igen samt ett snabbt konstaterande att vår diskussion på bussen tidigare var helt riktig- Smashing Pumpkins är ett riktigt grabbband, och de flesta på konserten var precis under och över trettio. De flesta bar randiga tröjor och hade färgat hår.  :)

image49

Så till själva konsertupplevelsen: jag kan nog bara säga ( skriva) ahhhhhhhhh! Så sjukt bra! Billy är fan så sjukt jäkla het ( det har jag aldrig tyckt innan) och hans röst både när han sjunger och snackar har fasen den sexigaste någonsin ( sorry Limpan). Ja, bilderna här nedan talar nog sitt eget språk. Smashing i mitt hjärta!!!

image58

 

 

Sist måste jag bara berätta att min chef ( jag började jobba i måndags) har bestämt att bjuda hela personalen till Badgastein precis innan jul för att bo och käka julbord på Hotel Salzburg Hof. Jag menar halåååå, det är ju bara så sjukt nice. Det blir antagligen bara för två nätter- men snacka om wonderful. Bodde en gång på samma hotell med pappa, i 10 dagar var vi där och åkte skidor, jag var typ 12? det var riktigt nice redan då.

 image61 

Nä nu skall jag sluta upp med skrytet och dricka lite Roibos och kolla in den där indiska filmen som verkar ganska kul iallfall.. puss o kram


Stenar och äventyr

Hej och hå Alla!

Snacka om att det har hänt mycket sen sist jag skrev. Jag är dock sjukt trött och har ännu inte lyckats käka något, så ni får tåla lite stavfel och sånt skit.

Först av allt kan jag berätta att vi hade ett mycket trevligt besök av Johanna och Pontus från Skövde, vilket var väldans skojsigt. Prinsen skötte sig exemplarsikt och verkade inte ha något emot att ha två nya människor sovandes under samma tak. Vi tog det väldans lungt som ni kan se på bilden :)

image33

Efter det att Pontus och Johanna åkt ( eller var det innan?) lyckades dock Rebecca komma på besök vilket var sjukt nice och så var vi med Prinsen hos vetrinären. Han hade fått öroninfektion och vetrinären påpekade dessutom att han var lite tung. TUNG! Jag och Linus var förfärade, skulle vår lilla älskling vara övervktig, tjock, fet, knubbig!!!?? nej usch!! Vetrinären lugnade oss dock när hon meddelade att det antagligen bara var det grisöra som han hade fått. Tydligen är de hemskt feta...något vi inte hade en aning om. Nu käkar älsklingen enbart knäcke och morötter vilket han inte verkar ha något emot. :)

I torsdags fick jag då permission och tog flyget till Göteborg. Jag hade hoppats på tåget eftersom flygtrafiken är så enormt resurskrävande men är man student så är man och flygbiljetten var hälften så dyr som tågbiljetten, vilket är fy skam tycker jag. Iallafullafall blev tordagen sjukt pleasant med mamma, shopping och en räkmacka på Heaven 23, ett sjukt nice ställe som jag varmt kan rekomendera. Jag och mamsen lyckades dessutom springa in i Viktor Holm och Kristoffer, vilket var jäkligt kul.

På fredagen kom Pappa och Daniel upp och den slappa stämmningen byttes ut mot konsertstämmning när vi så äntligen drog till Rolling Stones vilket såklart var sjuk ball. Här kommer lite bildkompott:


Sen stack jag, pappa och mamma till Marstrand där vi käkade lite havkäftor... som jag dock blev lite besviken på. Enligt mamma och pappa var de dock underbara, vilket nog syns på denna bild :) image42

Sen drog vi till Lidköping där det blev Läcköslott samt lite spa. Så i söndags kom vi då till Uppsala och mamma och pappa var givetvis väldans nyfikna på Prinsen. Förutom att han käkade upp mattan som de gett honom skötta han sig lika exemplariskt som när Johanna och Pontus var här. I mådags var vi dessutom och badade på ett hundbad med honom. Det var nästan som ett Lalandia fast för hundar med lösa hundar, mattar och hussar överallt som badade solade och lekte. Prinsen var helt överlycklig och simmade dessutom som en liten motorbåt i sjön. Tyvärr glömde jag kameran men pappa tog några riktigt fina bilder med sin mobil som han förhoppningsvis skickar snart.

Sen åkte mamma och pappa hem och äntligen blev det lite lugn och ro på flogstavägen igen. Idag var det dock dags för nya äventyr när vi tog bussen in till stan och gick på café med Michelle. Det visade sig dock kosta helpris för en hund på bussen om hunden inte satt i en väska, så på hemvägen tömde vi Linus väska där Prinsen fick sitta, han såg så rolig ut att jag nästan kissade på mig. Vid det här laget var dock lillkillen så sjukt trött efter alla intryck i staden att han somnade bums. image47


hadet fint nu allihopa och njut av det sista av denna sommar, som faktiskt aldrig dök upp ;)

RSS 2.0