Grattis Prinsen 3 år!!!

 

Idag fyller Prinsen och hans syskon tre!!! Kan ni tänka er vad tiden har gått fort??? Det var ju bara nyss han var en liten valpis…L Idag är han en fullvuxen kille som dessutom börjar bli riktigt frisk igen. Imorgon är exempelvis sista kortison-dagen, så nu får vi be till de högre makterna att han inte får återfall. Men just nu mår han iaf. Jättebra och det är jag så glad för.

Prinsen 5 veckor


Prinsen 3 år

 

 

Givetvis blev Prinsen firad med tårta, och även lillasyster fick sig en munsbit.

"Var e min tårta??"


"där e den!"

 

" Gött"

Hej svej!!

 


Maskrosornas tid

Daisy gör sig bra bland blommor :)




















Visst e hon världens sötaste?


Maj maj måne

Hej hopp!

Nu har Lotta haft mycket för sig igen, då får hon dåligt med tid att uppdatera. Så e det helt enkelt. Men nu tänkte jag iallfall försöka mig på en update. Det har ju blivit maj och så hemskt mycket har inte hänt mer än att blommorna har blommat ytterligare.



Deijsan tycker också om blommor, mest maskrosor som hon vill äta. Men även andra blommor duger...



Men idag när vi promenerade i parken hände det något mer häftigt än att blommorna har börjat blomma, först förstod inte hundarna vad det var men hemskt spännande var det....

"Vad är det???"


"????"



"Hästar!!!!"



Hästarna var i här för att ploga upp en del av marken så de som vill ska kunna odla mat. Projektet är lett av några sköna miljönissar som kallar sig "flogsta food". Hade vi inte flyttat till sommaren hade vi säkerligen blivit en i gänget. Vem vill inte skörda sin egen potatis? ;)

De hette Jack och Edda.




När jag blir stor ska jag ha mig en nordsvensk som den till höger, den påmminer mig om gamla Penny (R.I.P.) som var min älskling på Irland. Vi kallade henne för "Hålet" eftersom hon andades genom ett metallrör som de satt dit i halsen. Detta gjorde att hon lät mer som Darth Vader än en häst, och luktade mer Gollum än hö, men världens finaste var hon- min lilla Penny.

Föresten tyckte Prinsen att hästarna var stenkul så han kommer nog gilla att ha hästar i familjen,  men när vi tittade på plogningen och pratade om hästar  tittade Daisypå mig som att fråga: " vad ska detta vara bra för?"



Ja vi får väl se vad framtiden har i sina händer helt enkelt :).



RSS 2.0