Prästkragarna blommar

Hej allihopa vad kul att så många hittat hit och tack för alla inbjudningar. Prinsen och husse nere i Skåne tackar så mycket.

Med Prinsen är det för övrigt bra, han har blivit en riktig vagabond som reser omkring i Skåne-land och bor hos olika människor och med olika hundar. Förra veckan var jag nere i Gärds Köpinge och hälsade på och Prinsen hade det riktigt fint hos Linus syster med mann, som har varit så otroligt gulliga och ställt upp och passat, vi är skyldiga dem samt Linus och mina föräldrar ett stort TACK för att de varit så hjälpsamma och passat Prinsen.

Som tur är verkar Prinsen ha kul med de flesta han får bo hoss, exempelvis med briarden Ebba:
 


Prinsen passade också på att bada en hel del i ån



Idag har han inte haft det lika kul, Prinsen och min brors hund Snobben rykte tydligen ihop imorse så efter det tyckte  inte Prinsen att det var lika kul att leka med Snobben. Det är dock sånt som händer och inget allvarligt skedde.

Jag har dock haft en bättre dag. Jag har nämligen hälsat på hos Ia och träffat den underbara Daisy som förhoppningsvis ska flytta hem till oss i höst. Prinsen och Daisy är halvsyskon och jag hoppas verkligen att de kommer trivas ihop. Jag lovar att uppdatera er om planerna med Daisy, men just nu hoppas jag bara att allt går vägen :)

Visst är hon söt och visst är Prinsen och Daisy lika? (på bilderna nedan ser ni Daisy)

 



Så nu får vi hålla tummarna för att den lilla prästkragen ska få bli medlem i vår familj, då det blir det ytterligare en corgi i Flogsta. :)

 Det känns nästan som om vi i Uppsala borde få till en egen corgi-träff. Vi har ju en del nu som jag känner till. Prinsen, Mango, Ritha, Wille, Kalle och kanske nu också Daisy... eller vad säger ni?

Ha det bäst allihopa och glöm inte att dricka mycker i värmen, både hundar och människor.

Och så lite telegram:
Mango-familjen: jag jobbar bara några dagar till och sen bär det av till skåne, men jag kommer tillbaka i augusti igen och då tar jag gärna en kaffe och en hundpromenad. Prinsen kommer också vara här då så han följer nog gärna med och leker en stund med brossan.

Erik, ritas lillhusse: Ni har en stående inbjudan att titta förbi om ni vill träffa min för det mesta lydiga prins.

Majkrönika (lite in på juni)



Hej alla glada!!

Jag glömmer bort att folk faktiskt verkar läsa här. Såg nu exempelvis att Ritha hade varit inne och skrivit, vi träffade Ritha en morgon, men jag visste ju inte numret så det var verkligen synd att vi inte träffades mer. Vi höll utkik men såg er inte nått mer :(

I vilket fall som hellst så får ni gärna titta förbi om Ritha är i Flogsta igen, vi bor på 83b en trappa upp, så det är bara att ringa på. :)

Maj har varit otroligt stressigt så Prinsen har haft det ganska tråkigt faktiskt. Jag har haft praktik och pendlat mycket och Husse har skrivit c-uppsats och inte velat leka. Som tur är så har Prinsen haft Wille och taxarna att leka med och han har dessutom hunnit med årets första dopp :) Wille tyckte inte det var lika kul att bada som Prinsen, som till skillnad från förra sommaren har blivit en riktig sjöhund.



När det har varit varmt har det också blivit många långpromenader sent på kvällen i solnedgången, det verkar både Prinsen och taxarna njuta utav. Efter att ha legat stilla hela dagen i värmen så blir de som tokiga i den svala kvällsdaggen. Särskilt Luna som idag fyllde 1 år, GRATTIS, blir helt skogstokig av det våta höga gräset.


Snart åker Linus och prinsen ner till Skåne och jag blir hund-och sambolös i några veckor. Hur jag skall klara det har jag ingen aning om...

För Prinsens del blir det nog lattjo lajbans. Han skall bli passad både av Linus föräldrar och hans syster som har småbarn och där finns det också två stora hundar att leka med. Sen skall Linus ha honom hos mina föräldrar där min kusin Ebba skall passa honom när Linus är på jobbet. Där lär det också bli en hel del bus och hängandes i stallet där Ebba hänger hela dagarna... hästbajs ...mummms tycker Prinsen.

Vi hörs snart igen... ska försöka komma iåg att kolla här oftare. :)

RSS 2.0