Aprilkrönika

April har varit en toppen månad för Prinsen men även för mig. Äntligen kom den efterlängtade våren och vi har varit ute mer än någonsin nu när snön och isen äntligen försvunnit.

Vi har exempelvis invigt agilitybanan som äntligen är öppen igen och Prinsen tyckte det var lika kul som alltid.


Sen var det ju dags för årets första grillning, och prinsen tog givetvis den kungliga platsen i brassestolen!



Får någon vecka sedan kom också det nya halsbandet, här sitter han modell med taxarna som också fått nya halsband.... visst blev dem fina???



Det roligaste för Prinsen i april är nog corgin Wille som äntligen blivit en del av Prinsens flock. Igår passade vi honom i några timmar och Prinsen och Wille är numera som bröder. Kolla bara in bilderna nedan :)





Nu är det slut för denna månads bildkadakav... nu ska jag gå och sova. Puss på er


När husse är borta ligger Prinsen och har tråkigt



Usch vilken tråkig söndag. Det var ju så fint igår, vad hände med det fina vädret? Det blir ju inte bättre av att Husse precis har åkt bort och ska vara borta i några dagar. Det gillar inte Prinsen. Han ligger nu i canapén och ser allmänt deppig ut, tittar på mig med sina sorgsna ögon. Nä usch vad tråkigt. Tur att vi ska försöka göra något kul om en stund, grilla i skogen med kicki och erika. Kanske kan prinsen då få en korv? då borde han nog bli gladare, men just nu, ja usch vad tråkigt det är.


HemmaBäst



Hellooo, Bara så ni vet så har jag fortfarnde inte lämnat Twilight-landet. Är inne på sista boken nu och hujedamej så spännande det är.

Nu ska jag dock berätta om något annat, jag dubbelbloggar nämligen numera! Min andra blogg heter "HemmaBäst" och är en inredningsblogg där jag skriver om- just det ! : inredning. Den ligger på wehega.com som är ett community för oss som är galna i inredning. Gå in och kolla vetja.

På tal om najsa sajter, kolla in Etsy.com. Där har jag precis beställt ett asfint halsband till prinsen! Det är samma som denna lilla söta Fralla har, fast i andra färger. Det kommer om några veckor så då lovar jag att lägga upp bilder.



Etsy.com är för övrigt en sajt där människor världen över kan sälja handgjorda grejor....riktigt fint faktiskt. Man kan söka både på saker som "pillows" eller bara ord som "owl", då alla grejor med ugglor på kommer upp. Så fint så.

Nä nu ska jag sluta göra reklam för mig själv och sajter jag gillar... ses snart igen!

RSS 2.0