Blåsippan ute i backen ....



Hellooo!

Visst e det härligt att våren är här? Man blir så lycklig, sen att det snöade lite igår igen, ja det är ju en annan femma.

Det var ett tag sen jag skrev och sen sist har det hänt en hel del. Först blev Prinsen sämre igen, :( hujedamej, och vi for till Skåne över påsk. I Uppsala vid den tidpunkten var det fortfarande supermycket snö, trots att det börjat smälta. Att komma till ett snöfritt vår-Skåne var nog precis vad Prinsen behövde för efter lite vila blev han bra igen. Nu mår han som en prins igen, och vi kämpar på med att bygga muskler. ( vi går fortfarande på vattentramp 1 g/veckan).

Annat på hundfronten är väl att Daisy har kommit in i sin jobbiga tonårsperiod just nu. Hon lyssnar dåligt och springer iväg, äter skit och äckel när hon för tillfälle och envisas om att väcka oss tidigt på morgonen genom att springa fram och tillbaka i lägenheten. Antagligen väcker hon grannen undertill också och snart äter hon väl upp våra skor också... SUCK.

Dejsan har dock blivit smal! Jag skojar inte, minns ni att hon vägde 16,7 kg!!! nu väger 15,0 kg.... tjihooooooo!! och Prinsen väger 15,3 kg, vilket betyder att han gått om syrran. Det märks verkligen att hon njuter av att vara lättare, hon orkar mer och är kvickare i steget (hon är ju fortfarande superlångsam om man jämför med hur prinsen brukade va). Så beach 2010! se upp för puddingen Daisy!!

Och så blommar skogen av blåsippor och balkongen har blivit vårfin.... ja underbart är det just nu!

RSS 2.0