Första snön med nya familjen

Idag har det snöat!! Jättemycket. Hundarna tyckte det var så kul och Prinsen var som gamla Prinsen igen (fast med täcke)





Nu ska jag packa för Södertuna, sen blir det packning no 2 till HBG, sen blir det JUL! :)

Puss

Prinsens önskelista:

1. Att bli frisk!




 2. IKEA- gosdjur



3. Ett hundben (Men inte en Chiuaua)


 
4. En aktiveringsleksak




5. Ett varmt fleecetäcke


Daisys önskelista

 
1. Äckliga tuggrejor



2. Ett inslaget paket, med en köttbulle i som hon kan riva sönder
 



3. Ett fräckt halsband



4. En hunsäng att ha i Helsinborg


5. Ett bilbälte så hon kan följa med på äventyr

 





Amazing corgi



Jag måste testa detta nån dag på Daisy, hon lär ha en ännu längre tunga :)

Corgibuss

för att fortsätta på temat jag startade, check this out: !


Saker man kan klä sina hundar i





Härförleden var jag och min kompis camilla i London där vi bland annat besökte det hemsökta "Pet Hell" på Harrods. Där kunde man njuta av att klä sin tax som en hot dog eller wiener som dem även kallas på engelska.



Resultatet kan se ut såhär i verkligheten:



Sen hade vi även en annan favorit. Varför inte klä ut sin hund till en julgran så här i juletider? så kan den springa omkring på julafton till allas beskådan.... väldigt smakfullt



Problem att hitta den perfekta presenten till din älskling? Om man har en riktigt sexig liten småsak som bara ääääääälskar att klä sig i rosa, tycker jag verkligen man skall satsa på denna exklusiva, fantastiska och helt bedårande hundsäng (kläder, koppel osv. säljes separat), se och njuuuut:



Sen kan man också plåga sin hund lite extra nu när den redan mår så dåligt. Vi fick tillsägelse att klä Prinsen varmt nu när han är sjuk, som ni ser var det inte lika poppis hos honom:


Snälla skjut mig !

Även Daisy har inte lyckats fly från detta helvete och fick iklädas ett par gamla trosor eftersom hon inte riktigt har lärt sig hur man tar hand om sig som en riktig dam. Gissa hur länge hon behöll dem på?



Ca 3 minuter...


Och jaaaa, jag ska köpa tikskydd imorgon och jaaa jag vet att det e bättre att slippa tikskyddet för det kan bli bakterier och sånt, men jag är lite trött på att torka blod, kiss och annat äckel just nu, så snälla låt mig slippa en grej? och jag lovar att hon inte ska ha på det jämt. Okey?






Lingondagar



Lilltjejen löper och vi insåg precis att vi ska sitta på ett tåg med en löptik på väg hem för jul. Jippi liksom....

Ior



Carine sa nyss att Prinsen hela tiden ser ut som Ior, och jag hade inte kunnat uttrycka det bättre själv. Han går hela tiden runt och ser sorgsen ut med blanka ögon. Han får kortison nu, en jättestark dos så han är otroligt trött och orkar knappt leka med Daisy längre. Dock verkar han inte ha lika ont i benen längre så nu håller vi verkligen tassar och tummar för honom. Detta är sista chansen liksom, blir han inte bra nu kommer vi alltid ha en halt hund. :(

Nä så tråkigt var dagens inlägg men jag har tyvärr inga goda nyheter.


RSS 2.0