Påsk i floggan

Glad Påsk eller skall jag säga FAN, jag är så sjukt förbannad som man bara kan bli när ens dator krånglar. Hade precis skrivit ett långt inlägg, SÅKLART, som givetvis försvann, SÅKLART. Argggg!

                image81
                    påskbakelse hör påsken till

Förut mitt lilla raseriutbrott har denna påsk faktiskt varit dundrandes Glad. Jag har jobbat några timmar på elevhemmet varje dag, men eftersom det inte var så många hemma åkte jag mest runt och bjöd de få på påskgodis som en värsta Moder Teresa, jag har med andra ord aldrig ätit så mkt godis. Förutom påskfirande på jobbet har jag hunnit med att käka påskmiddag med Björta och Carine på påskafton. Det blev hejdundrandes middag med en massa delikatesser. Björn var på sitt super humör och ställde kontiga frågor om amning och Carine kontrade med fnittriga historier om Finland som vi inte fattade hälften av. Björta hade dessutom hemskt kul över att jag ?pyntat? så mycket och för att Linus var äckligt lillgammal med en whiskey karaff och tweed-byxor, eller ja typ tweed, fiskbensmönstrade var de i alla fall.

                  image77                                Pyntat på bordet

                  image78                         Påskharen was here

Prinsen den korven har nog aldrig mått så bra, trots att han har varit dålig i magen, vilket har gjort mig och Linus till Flogstas ledande bajsexperter. Han har nog aldrig fått så mycket uppmärksamhet som nu. När en hund blir dålig i magen skall man nämligen fasta den, för att sedan börja ge den små portioner av ris, kokt fisk och tonfisk. Prinsen som i vanliga fall brukar vara kräsen har slukat sin mat på en sekund och har njutit att allt pjosk och fjäsk som har erfarit när vi har oroat oss för hans mage och bajsets status. Han har dessutom lekt extra mycket med Lily, som äntligen börjar gilla vår buse, och så har han fått en ny flickvän som heter Ellen och är en Huskey. Inte nog med allt detta roliga i Prinsens värld, har han fått en ny pipleksak som han morrar och skäller på, samt en tunnel som han brottas med, det var kanske inte riktigt det som var meningen när jag köpte tunneln, men what the hell. Som Linus utryckte det: ? Jag har aldrig så skrattat så mycket och så ofta som efter det att jag skaffat hund?. Carine syftade väl på samma sak men uttryckte det väl lite annorlunda på sin finlandssvenska: ?Er hund e den cpigaste jag vet?. Som ni märker, ingen tycker om att prata så mycket om sin hund, som den stolta ägaren.

                  image79
                        Lily tittar ut
                    image80
                         Prinsen tittar ut

Glad påsk alla glada, på påskens sista dag så hoppas jag att vi ses snart och att ni äter masor av påskbakelser :)

RSS 2.0