Lite av varje

Slappe-prinsen

 

Jag försöker lära Prinsen nya tricks, men hitintills har det bara lett till att han börjat skälla hiskeligt. Förutom att man blir irriterad på att höra hans gälla öronbedövande skall som påminner om mitt misslyckade försök så fäller han helt sjukt! Jag tycker dessutom att pälsen har blivit lite ”skabbig”. Den är inte alls lika blank, och han mjällar också. Kastrerade hanhundar kan ju få lite sämre päls har jag hört, hoppas det inte är det. Tänkte att lillkillen skall få spa ikväll med äggulediet, vi får väl se om det blir bättre.

 

Förutom har det hänt ganska mycket sen sist jag skrev. Först hade jag apmycket i skolan, sen var jag i Umeå i helgen och träffade Ida. Det blev en riktig relax-weekend, där vi inte gjorde mycket mer än hängde och snackade skit,  precis vad jag behövde med andra ord.

 

glad ida

 

Igår var det St:Patricks Day för er som inte visste och som varje St: Paddys day så fyller Ida och brossan år…. Ett stort GRATTIS till er båda. Hur gamla de numera er får ni fråga dem själva om, det börjar ju bli lite känsligt det där med ålder nuförtiden ;)

 

Vad som annars händer varje år på paddys dagen är att jag och Linus firar årsdag då vi träffades, igår kära folk firade vi således fem år!! Ja jag skojar faktiskt inte, så länge har vi varit ihop nu, hujedamej, man börjar bli vuxen….Dagen firade vi i alla fall med tulpaner, långis med Prinsen, Afrikansk restaurang som var sjukt god och en bio där vi såg Benjamin Button’s fantastiska liv, en mycket sevärd film.

 

hett afrikanst te

 

promenad i skogen

 

En annan grej som är värd att nämna är att jag i helgen och i måndags dessutom har plöjt den första boken i Twilight-serien. För er som inte vet är detta en oerhört populär bokserie om den fantastiskt hete vampyren Edward Cullen och hans flickvän Bell som är människa. Töntigt och Cheesy? Definitivt! Underbart att läsa? Absolut! Den första boken finns som film och ni vill få en känsla för vad det handlar om. Jag drömmer i alla fall liksom alla andra kvinnor som gillar böckerna om att få vara Bell. Att hon är 17 år och liksom alla tonåringar osäkra på sig själv och livet spelar ingen roll- hon får ju vara med världens hetaste vampyr!!!

 

Nä nu får jag nog lägga ner, ni ser det är detta denna fantastiska och mycket töntiga bok gör med en, man kan inte hjälpa det! Eftersom jag inte lever i bokens värld får jag hålla till godo med min alldeles egna man, som i alla fall har skinn vitt som en vampyrs. Jag har ju dessutom en hårande varulv hemma också, så jag skall nog inte klaga.  

 

Så, gott folk, livet här varit riktigt najs emot mig det senaste, det kanske bestämde sig för att ge tillbaka efter mina långa hemska sjukveckor. I helgen kommer mapa hit så till dess blir det återigen tillbaka till plugget. Kan väl inte påstå att jag saknat det de senaste dagarna.   


Corgihelg, part 2



Far och dotter

 

Hujedamej, nu ligger Prinsen och sover gott i sin korg efter det att familjen corgi sagt adjö. Idag fortsatte helgen som gått i corgins tecken. Hela Prinsens familj har varit här och det har bjudits på bus och vila för hundarna och skratt, fika och prat för människorna.

Först  gick vi en lång runda i det lite smårisiga men sköna vädret. Det var underbart att se att hundarna verkade trivas så bra tillsamans. Kolla in bilderna nedan så förstår ni vad jag menar. Det var också slående vilken likhet det var mellan Prinsen och hans mamma Wilda. Kolla bara in andra bilden: På pricken Prinsen-utryck! Se också hur galen vår lilla prins är i pinnar, inte en enda busbild utan en pinne i käften... :) 

 

Wilda, Hedvig och Begonia

Coffie äter snö, Wilda jagar Begonia, och Prinsen...? ja han springer med en pinne i munnen.

Man ser var Prinsen fått sina utryck ifrån.

Coffie flyger

Fluffen Hedvig


Morfar Coffie

Efter det att vi kom hem blev det fika för oss människor medan hundarna passade på att vila. Prinsen hade lite problem tills en början att veta var han fika sova då de griniga tikarna morrade på honom, brevid morfar Coffie fick han dock vila.

 

Morfar och barnbarn

Mamma Wilda

Plastsyrran Hedvig

Moster Begonia

 

Efter fika- och vilastunden blev det dock slutligen dags för lite konster av Prinsen och Coffie, riktiga cirkushundar är de! :) 

 

"HÄPP!"

 

Prinsen har nog lärt sig från morfar Coffie.

 

 


Corgihelg


Slipskillar

Denn helg är det corgihelg, idag har vi haft lille Wille som hunnit bli stora Wille på besök och imorgon kommer Ia med sina corgisar på besök. Med andra ord har det varit full rulle idag och kommer bli ännu mera full rulle imorgon. Prinsen är redan mäkta trött så på måndag lär han vara helt död efter helgens strapatser.

Dock har det gått riktigt bra med Prinsen och Wille idag, Prinsen har lagt av med sin gubbighet och de två slynglarna hade riktigt kul ihop. Dock fäller Prinsen något kopiöst just nu så efter det att Wille och co gått hem lyckades Linus torrmoppa upp en ica-kasse (!) med hundår, tilläggas är att vi damsugade precis innan Wille och co kom. Jesus amalia vad mycket hår en liten korv kan fälla!

Imorgon blir det uppdatering efter Wildcard's gänget varit här. :)


Willeboll

Vårvinter

Prinsen tycker det blir lite får ljust

 

Varde ljus!!! Äntligen har jag tagit steget ut ur sjukdomens helvetesmörker ut i vårvinterlandskapets starka ljus… Underbart! Jag känner mig alltså för en gångs skull riktigt frisk! Igår var det helt fantastiskt vinterväder  så jag, Linus och Prinsen tog oss en promenad i Hågadalen. Sweet.

 

Kolla in hur kul lillkillen hade det :)

 

 

Idag är vädret inte lika kul men jag är å andra sidan ledig. Så skönt.

 

 

 

 


RSS 2.0