Flunsan

Det är inget kul att ha influensa, det tycker inte Prinsen heller. Då kan man inte leka med matte hur mycket man än hoppar och studsar. Jag var så trött idag att jag bara gick ut i parken med det lilla vilddjuret, lät honom springa runt och roa sig själv, något han verkligen är bra på. Hade med mig kameran och tog lite bilder och jisses vad stor han blivit sedan sist jag skrev.

image74

Förutom influensa har mitt liv handlat mycket om heminredning och lite om plugg den senaste tiden. Har helt snöat in mig på decoupage, (kolla in www.http://design.silverfall.se/decoupage-butik.html) och skall så snart jag blir frisk, kanske till helgen, dekorera en rislampa. Måste i och för sig beställa servetter först så det lär väl inte bli till helgen.
                                                   image76

Mitt andra projekt är två avlånga tavlor till sovrummet. De skall också göras i decoupage-stil i vita toner, lager på lager. Jag får lägga upp bilder när projekten är klara. Jag har också kommit på att country style med en asiatisk touch är så min heminredningstil. Jag har surfat rundor en massa nu när jag legat hemma och det finns så sjukt mycket fint att handla. Kolla bara in dessa hemsidor: www.countrystyle.se, www.countrybymail.se Synd bara att Linus inte håller med mig, men han gillade inte den självlysande cherry-blossom kvisten som jag köpte heller tills en början, och nu tycker han faktiskt att den är helt okey. Något jag inte tror att han vill erkänna för sina coola cigarr-kompisar. Nu skall jag sova lite till, fast prinsen vill lekamed mig, det var jobbigare än jag trott att skriva detta inlägg. Förresten om ni vill se en superdålig film, se Jumper, sämre har jag inte sett på mycket mycket länge.

 image75
Vill du leka?

RSS 2.0