Dag 4- Satans son?

Igårkväll var det som vår lilla valp blev besatt utav djävulen. Prinsen alias Regan blev helvild och vår lilla sockersöta valp blev verkligen den vampyr ni såg på bilderna igår. Han ville inte äta, inte sova, inte kissa eller bajsa, utan endast bitas, bitas och bitas. Mest av allt ville han bitas i Linus händer och armar och inte alls i alla tuggben och leksaker som vi erbjöd honom. Nej äkta härligt människokött skulle det vara. Så Anna och Martin- han är redan ett riktigt monster.

image22
Satans son?

Även imorse var han som besatt och sprang runt runt runt och bet i allt möjligt och särskilt i våra fötter och händer. Sedan så började han kräkas grön sörja ( i äkta Regan-stil) samt kissa och bajsa på golvet ( Fortfarande som iExorcisten). Hu!tänkte jag, vi måste nog ringa efter en riktig Exorcist så att vi får tillbaka Prinsen.

Givetvis är Prinsen en valp som alla andra. Han har väl börjat känna sig hemmastadd på riktigt nu och därför dyker den riktiga lilla valpen upp... och trots allt jobb med att avleda hans bitattacker, gå upp och kissa klockan tre på natten samt torka kiss på golvet så är han vår älskade lilla guldklimp med eller utan djävulen inom sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0