Skogens guld

Sommaren lider nu mot sitt slut och jag funderade lite på hur jag ska summera den. Som ni vet har ju Prinsen levt som en vagabond i sommar och som den äkta vagabond han är har han även dragit på sig en hel del krämpor. Först var det loppor som invaderade Prinsens päls och inte långt efter lopporna var borta blev han halt. Han går nu på smärtstillande och har koppeltvång i tre veckor...:( Vi får dock hoppas att det funkar så att lillkillen snart blir bra.



Vad som har varit mer positivt är ju att Prinsens halvsyster nu äntligen har kommit till oss. Vi var i Rimbo igår och plockade svamp med Ia och hennes hundar och kom sedan tillbaka till Uppsala med både en korg full av svamp och en hund vid namn Daisy. Man kan säga att skogen verkligen bar på guld igår.



Prinsen och Daisy är hitintills oskiljaktiga och den första natten gick över förväntan med två hundar som sov i varsin hundsäng på golvet. Nu får vi bara hoppas att Prinsen klarar att hålla ut och inte busa för mycket, så att hans lilla tass kan bli bra igen.





Kommentarer
Postat av: Camilla

Grattis på födelsedagen!

Jisses vad söta dom är tillsammans,

så jäkla roligt att ni har två!

Jag längtar tills jag kan hälsa på er =)

2009-08-20 @ 13:26:01
URL: http://tvivelaktigt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0