Corgihelg, part 2



Far och dotter

 

Hujedamej, nu ligger Prinsen och sover gott i sin korg efter det att familjen corgi sagt adjö. Idag fortsatte helgen som gått i corgins tecken. Hela Prinsens familj har varit här och det har bjudits på bus och vila för hundarna och skratt, fika och prat för människorna.

Först  gick vi en lång runda i det lite smårisiga men sköna vädret. Det var underbart att se att hundarna verkade trivas så bra tillsamans. Kolla in bilderna nedan så förstår ni vad jag menar. Det var också slående vilken likhet det var mellan Prinsen och hans mamma Wilda. Kolla bara in andra bilden: På pricken Prinsen-utryck! Se också hur galen vår lilla prins är i pinnar, inte en enda busbild utan en pinne i käften... :) 

 

Wilda, Hedvig och Begonia

Coffie äter snö, Wilda jagar Begonia, och Prinsen...? ja han springer med en pinne i munnen.

Man ser var Prinsen fått sina utryck ifrån.

Coffie flyger

Fluffen Hedvig


Morfar Coffie

Efter det att vi kom hem blev det fika för oss människor medan hundarna passade på att vila. Prinsen hade lite problem tills en början att veta var han fika sova då de griniga tikarna morrade på honom, brevid morfar Coffie fick han dock vila.

 

Morfar och barnbarn

Mamma Wilda

Plastsyrran Hedvig

Moster Begonia

 

Efter fika- och vilastunden blev det dock slutligen dags för lite konster av Prinsen och Coffie, riktiga cirkushundar är de! :) 

 

"HÄPP!"

 

Prinsen har nog lärt sig från morfar Coffie.

 

 


Kommentarer
Postat av: camilla

så jävla fina alltså, men Prinsen är givetvis finast av de alla!

2009-03-08 @ 18:38:27
Postat av: Mango

2009-03-15 @ 14:22:00
Postat av: Mango

Härliga bilder!Tjusigt uppträdande av Prinsen o Coffie! Mango har inte kläm på det, men kronjuvelerna i behåll och ingen tendens till depression.Allmänt ljuvlig på alla sätt den gosepojken, hälsar Lena o Co

2009-03-15 @ 14:26:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0