Pinglan Daisy

Jag måste berätta om vår lilla Pingla här hemma. Satt häromdagen och tittade på valpbilder på Prinsen och insåg plötsligt att jag ju inte har en aning om hur vår lilla pingla såg ut som liten valp, efter lite eftersökningar i fantastiska cyberspace har jag dock lärt mig så mycket mer om Daisy och hennes familj. Tänkte därför passa på att berätta för er lite mer om henne.

Daisy föddes i juni 2008 och hennes namn är Wildcar’ds Made By Misstake, hon är nämligen ett litet misstag som bestämde sig för att komma till jorden trots att hennes ägare Ia inte hade planerat det. Daisys mamma heter Vilda eller Wildcard’s Kofiebean (samma mamma som Prinsen alltså) och Daisys pappa heter Cofie eller SUCH Edison Cofie V D Bockmühle. 


Cofie som valp


Vilda


Cofie igen: Visst e Daisy lik pappa Cofie som valp?



Vilda med Daisy och hennes syskon

Eftersom Daisy och hennes syskon (som heter Cockie, Sally, Mindy, Mark och Mingrid) inte va planerade fick Marie (http://www.kennelceciklas.se/) ställa upp så det är där som Daisy växte upp som valp. På Internet hittade jag dessa underbara bilder på Daisy som valp.

 



Jag fann även dessa bilder på hennes syskon.....


Mindy: Visst ser hon ut som en blandning av Daisy och Prinsen?


Mark?


Mindy och Sally

Migrid, Mindy och Sally


Cookie (Kakan)


Migrid: Prinsen blick inte sant?


En del av familjen: Sally, Pappa Cofie, Mindy, Mamma Vilda och Migrid

Här är en bild på Daisy när hon var ca 10 månader, med vad jag tror den gamla ägaren och mamma Vilda.


" Hjälp, Mamma e läskig"

Jag har tagit bilderna från (http://lillatessi.blogg.se/;http://, teddilyns.blogspot.com/; http://www.wildcardskennel.se/, http://www.teddilynskennel.se/ ) Säg till om någon känner att jag snott dem, då tar jag bort dem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0